torstai 17. kesäkuuta 2010

Ja taas maailma pelastuu

Mikähän näitä tekstejä oikein hävittää...varmaan osaamattomuus - mobiilista tulee perille vain otsikko.

no referoituna osui silmään uutinen siitä, miten kansakunnan ykkösuhka, Urjalan elämäntapauhkailija Rami Sipilä (ps) pääsee syyteharkintaan perustettuaan facebook-ryhmän "Olen valmis istumaan muutaman vuoden Astrid Thorssin taposta!".

Paskaa huumoria toki, mutta eikö nyt Astridilla luulisi olevan parempaakin tekemistä kuin tuollaisten nollaoikeudenkäyntien järjestäminen? Mihin on kadonnut ihmisten välistä sopimisen taito? Miksi juuri kaikkein idioottimaisimmat tavat niinkuin oikeudenkäynnit joka liukastumisesta on apinoitava sieltä ameriikan ihmemaasta. Ennesvanhaan olisi soitettu sitten pään selvittyä ja pyydetty ja annettu anteeksi, mutta nyt kuormitetaan poliisia, oikeuslaitosta ja kaikenlaisia virastoja - minkä tähden? Rampe saa sakot ja virallisen paperin siitä, jonka varmasti jo tietää itsekin - kaikkia kännissä/suutuspäissä/tylsässä kokouksessa tulleita ideoita ei kannata sanoa ääneen.

no onneksi kuitenkin maailmasta tulee turvallisempi paikka kun Rampe ei enää polta valtuustokavereitaan polttouunissa tai murhaile enää astridthorseja...nukun yöni turvattuna

p.s. toivottavasti Rampe ei kuulu metsästyporukkaan - tais meinaa nyt mennä aseluvat kun on selvä uhka ympäristölleen