lauantai 22. toukokuuta 2010

Politiikkaa

en ole riittävän ahkera osatakseni uskottavasti kommentoida politiikkaa, enkä siis sitä tee - siis kusetin otsikossa, sue me.
De Gröna (kielimiehiä, you know) on kyllä yrittänyt ja yrittää parhaansa että nekin, jotka vielä ymmärtävät ja jaksavat seurata tätä pienen porukan saippuasarjaa, väsyisivät ja heittäisivät pyyhkeen kehään.
Ensin tuo RKP:n kaltainen suojatyöpaikka melkein jokaisessa 90- ja 2000-luvun hallituksessa ilman mitään mainittavia ansioita. Jotain sääliministerikomennuksia joista viimeisenä tämän yhden muusikon ilmapalloministeriys. Totaalinen linjattomuus ja selkärangattomuus ydinvoima-asioissa ja vielä rikkana selkeä häpeilemätön valehtelu aselakiasioissa.
On jotenkin kuvaavaa, että tiku ja taku (matti ja jyrki) joutuivat kilpaa selittelemään ettei vihreillä ollut mitään tekemistä ydinvoima-asioiden kanssa kun se yksi piiperö meni twitterissä paljastelemaan salaisia päätöksiä. Ei oikein tiedä onko surullisempaa se, ettei ministeri tietäisi mitään hallituksen tärkeimpien päätösten taustasta (niinkuin Jyrki-boy selitti) vai se että ministeri on niin ulkona asioista että käyttäytyy kuin mikä tahansa yläasteen tyttöporukan tähti ja kulkee paljastelemassa salaisuuksia ja keräämässä irtopinnoja osallistumalla oman hallituksensa päätöksiä vastustaviin mielenosoituksiin .

harmillista sinänsä, että vihreät on yrittänyt profiloitua rehellisenä ja asiaansa uskovana porukkana. Tekisi mieli sanoa ettei sellainen porukka ansaitse tuollaista johtoa, mutta demokratian ongelma on juuri siinä että valitettavasti saa sellaisen johtajan kuin ansaitsee.